תכונות ויזה לסין

ויזה לסין לאזרחי הרפובליקה של קזחסטן סין היא בין המדינות לכניסה שאזרחים זקוקים לאשרה של RK, אבל אזרחים בעלי דרכונים דיפלומטיים. להגיש בקשה לויזה לסין, כמו גם את הויזה של מדינה אחרת דורש קצת מאמץ, זמן וכסף. סוגי ויזה: ויזת תייר, מטרת הנסיעה היא התיירות. עסקים (עסקים) ויזה – מטרת הנסיעה היא ביקור עסקי. טרנזיט ויזה – שהונפקו אנשים להלן דרך סין במדינות שלישיות. ויזה בודדת – לנוסעים לבד, לא בקבוצה. מנהל התקן של ויזה שהונפקו בעלי ר.ק.

המכונית, כדי להישאר בסין על אישי כלי רכב. ויזת סטודנט – מטרת הנסיעה היא ללמוד את השפה הסינית באוניברסיטאות בסין או מוסדות אחרים. קבוצת ויזה – שהונפקו על ידי קבוצת אנשים יחד את הגבול של סין בתקופה המקבילה דרך נקודת מעבר הגבול אותו. אשרות קבוצת מחולקים תיירות (בקבוצה חייב להיות לפחות 5 אנשים) ועסקיים (בקבוצה של לפחות 9 אנשים). הקונסוליה של סין הנפיקה לאזרחי ר.ק. הן יחיד מרובים אשרה. אשרות לתיירים הם להשיג ויזה הפרט המחלקה הקונסולרית של השגרירות הסינית להגיש את המסמכים הבאים: – דרכון בתוקף לפחות 6 חודשים לאחר סיום נסיעות, הדרכון חייב להיות לפחות דף אחד ריק – הושלמה (מיקום, מיקום, מטרת הנסיעה) הרוסי חתום על ידי פרופיל המבקש – תצלום עדכני 3×4 ס"מ (צילום חייב להיות דבוק טופס) – הזמנה של סוכנויות נסיעות סינית, רשומים רשמית במדינה – לילדים לנסוע עם הורה אחד או מלווה על ידי צדדים שלישיים, כוח נוטריוני להסרה של הילד מן ההורה / הורים הנותרים. כדי להשיג ויזת תייר קבוצה אתה צריך את המסמכים הבאים: – הזמנה סוכנות נסיעות סינית, רשום באופן רשמי בארץ – רשימה של קבוצות (בקבוצה חייב להיות לפחות 5 אנשים) בשלושה עותקים.

הרשימה יש לציין מידע תיירותי (השם בדרכון, תאריך לידה, מספר דרכון, תאריך הנפקת, תאריך תפוגה) – תהליך ויזה הקבוצה אינה לא דורש טפסים, אין תמונות. ויזת סטודנט אשרת סטודנט נדרש: – דרכון (תוקף דרכון לפחות 6 חודשים לאחר תום אשרת נפתח) – 1 צבע תמונה 3 ס"מ x 4 ס"מ – אישי נתונים (אשר ניתן להוריד באתר הרשמי של שגרירות סין ב ROK, או באתר האינטרנט שלנו (ראה להלן קישור) טופס יש להשלים באותיות גדולות מודפס במחשב הכתיבה אינה מקובלת…) – 202 טופס (ההזמנה על ידי הצד הסיני ללמוד בסין) – עזרה עם איידס מרכז – כדי לממן את ההוצאות המשפטיות בכל BTA (זה נעשה בדרך כלל בהשגת ויזות, הנפקת קבלות שורש) – צילום של כל המסמכים לעיל ויזה נהיגה כדי לקבל ויזה הנהג נדרש: – דרכון (תוקף דרכון לפחות 6 חודשים לאחר תום אשרת נפתח) – 1 צילום בצבע 3 ס"מ x 4 ס"מ – העתק של פח, עותק של תעודת הזהות, עותק של רישיון נהיגה. כדי לקבל אשרת מעבר אשרת המעבר נדרש: – דרכון אשר תוקפו לא פחות מ -6 חודשים לאחר סיום הטיול, הדרכון חייב להיות לפחות דף אחד ויזה חינם ארץ היעד – אוויר – רכבת או כרטיסי נסיעה הלוך ושוב על המסלול כולו. עיכובים בקבלת אשרות זמן עיבוד ויזה – 1 שבוע מיום הגשת, אבל אתה יכול לקבל אשרה במשך 3 ימים. במקביל הכרטיס חייב להיות מוצג כבסיס בקשה לאשרת חירום לשלם היטל עבור דחיפות. להגיש בקשה לויזה עם הגעתו במקרים חריגים ויזה מונפקת על בייג'ינג התעופה על הגעתו, כאשר להראות ראיות הזמנה דחופה, מאושר על ידי סוכנות הסיני מורשה, או הוכחה לכך ויזה בעמדת קונסולרי בלתי אפשרי פיזית בגלל חוסר זמן. טיול טיבט על מנת להיכנס טיבט, סין אשרה נדרשת. ויזה נפרדת לטיבט אינה קיימת, אבל לזרים, לא משנה באיזה מדינה הם באו, הכניסה אפשרית רק אם הנסיעות הרשמית רשות מרשויות, אשר נושאים סוכנות הנסיעות של אזור אוטונומי של טיבט (טיבט התיירות הלשכה), מקוצר כמו ברז. טיול לטיבט בהתאם לחוקי ועדות ההתנגדות העממית אפשרית רק בקבוצה של תיירים (לפחות 5 אנשים). אולם בפועל אתה יכול לקנות רק 'סיור קבוצתי "והקבוצה עשויה להיות פחות. רישיון נפרד איננה למכירה, זמין רק על ידי רכישת קבוצת TAP הסיור, אשר ניתן להזמין ישירות למשרדי משרדים בסין (בערים בייג'ינג, צ'נגדו, שיאן, שנחאי, Xining והונג קונג), או בנפאל (במקרה זה צריך להיות רשמי כמו ויזה בקונסוליה של סין בקטמנדו, סין). טיולי הקבוצה ניתן גם לרכוש סוכנויות נסיעות אלה מדינות. ייצוג האזור האוטונומי טיבט עובדים גם ביפן ובארצות הברית. ניתן גם לבצע אישור מראש, על ידי רכישת לנסוע דרך סוכנות נסיעות קזחסטן המתמחה בתחום זה. בעת רכישת סבב התיירות נדרש לכתוב הצהרה (טופס סיפק משרד או סוכנות נסיעות), אשר מפרטת את הנתונים הבאים: – מסלול – את התאריך המדויק – פרטים אישיים של המבקש. מסע ללא היתר לטיבט אינה אפשרית. ללא הוא לא למכור כרטיסים או במטוס או באוטובוס, בעקבות באזור האוטונומי. יש גם סיכון גדול של עצורים על ידי המשטרה בכל המחסומים. ________________________________________ תגובות: ויזה לסין סין מגבש מסמך כניסה בתקופות יציב, אבל צריך לזכור כי השגרירות לא יכול לעבוד בחגים לאומיים. לדוגמה, זה לא עובד עם 15-19 פבואר, כמו לוח השנה הסיני בימים אלה מוקדשים חגיגות השנה הסינית החדשה. לכן, לפני הגשת המסמכים יש לציין את זמני העבודה של השגרירות. אזרחים של הרפובליקה של קזחסטן לויזה נדרש: דרכון בתוקף לפחות 6 חודשים לאחר התאריך של האשרה, שתי תמונות 3×4 או 4×6 ס"מ, ונתונים אישיים. כאשר אתה מקבל ויזה סינית, אתה יכול אופציונלי פתוח ויזה בהונג קונג. אם הונג קונג להנפיק ויזה לבד, אז זה יותר זול, צריך אותם מסמכים. אזרחי קזחסטן לויזה עיבוד מספיק כדי לספק דרכון תמונה אחת. בין קזחסטאן וסין להסכם על אשרת תייר ללא נסיעות הקבוצה לקבוצות מאורגנות. מספר תיירים קבוצה – 5 אנשים. בעת מילוי רשימה אחת של תיירים אינם מורשים כתמים תיקונים. במקרה של שגיאה, עליך מחדש למלא שאלון או רשימה. אם אתם מוצאים אי דיוקים או קונסולרי של מחלקת תיקונים רשאי לסרב לקבל מסמכים עבור האשרה. אורך השהות בסין באשרת תייר – 30 ימים. בנוסף, האשרה ניתן לקבל בייג'ינג התעופה במעברי הגבול, אם הוא קיים עדות הזמנה דחופה מאומת על ידי רשות מוסמכת סינית, או הוכחה לכך ויזה בעמדת קונסולרי לא בגלל חוסר זמן. אשרה זו תעלה 200 דולר. אשרת סטודנט: תלמיד אשרות עיצוב עסוקים בעיקר חברות הנסיעות המתמחות בעיבוד של מסמכים עבור מחקר בסין, אלא גם אתה יכול לקבל ויזה שלהם קונסולרי קטעי RK, אשר ממוקמים אלמאטי (כתובת: רחוב Baitasov, № 12) טלפונים: Duty: 007-7017292938, מכתבים: 007-7272700207, הקונסולרית: 007-7272700243 פקס: 007-7272700227 (בקונסוליה בספירה האחרונה אלמאטי אל עבר אסטנה) אז באופן דומה, אסטנה (כתובת: עיירה קטנה הדיפלומטי, 2 הכניסה, ליד בנק אירו) טל ': 241 380, 242 513 פקס: 241 381), מצב הפעלה עם 9-12, ימים שני עד שישי. מידע איידס במשך יותר משישה חודשים ייחשב לא חוקי. הזמנה צד סינית צריכים להיפגש הנתונים, כגון שם מלא, מספר דרכון, מקום מגורים וכו ', כפי שנדרש במבצעי שדה צריך להיות החתימה שלך, התאריך לא יכול לחתום. לגבי השאלון, כך כמו כל הנתונים חייבים להתאים את הדרכון ואת הנתונים המוצגים במכתב ההזמנה. אם הויזה שלך, אתה תהיה אשרה זמנית לתקופה של X 30-180 ימים, תלוי כמה יש לך הכתוב בצורת הזמן הרצוי, נלקח בחשבון עשרה ימים של הגשת בקשה לויזה … (התחלה, אמצע, סוף). ויזה נהיגה: בפועל, את הביצועים של כניסה לכביש רשום בשטחה של ר.ק. בסין אסור בתכלית האיסור. מותר להפעיל כלי רכב בסין, רק בנוכחות של רישיון הנהיגה הסיני, כמו גם המכונית היחידה לרכוש רשום בסין. הזדמנות כיווני למכונית שלך עם קזחסטן, כרוך הרבה היבטים לא נעימים, כמו שלא לצורך יצירת זכויות של תקן בינלאומי, אשר יהיה תקף רק אם מלווה על ידי אדם סיני איתך לאורך כל המסלול, אשר הסכים גם קבוע מראש את התיקון השני אסורה אף היא. המכס: ייבוא ​​של המטבע המקומי מוגבלת ל 6000 יואן. יבוא ויצוא של מטבע חוץ הוא בלתי מוגבל. אם בעוד בסין, תייר אינו שהוצאו כל במטבע מקומי לפני שעזב, הוא יכול להחליף אותו בחזרה זרים הרצוי, על ידי הצגת תעודת חילופי הראשוני (אישור כזה תקף למשך שישה חודשים). פטור ממכס ביבוא של 400 סיגריות, 100 סיגרים או 500 גרם של טבק, 1.5 ליטרים של משקאות אלכוהוליים, כלי בית וחפצי בית אחרים – בשווי של עד 2,000 יואן. פטור ממכס יבוא חפצים אישיים, כמו גם מצלמות, מכשירי הקלטה ניידים, מצלמות וידיאו ומחשבים ניידים – אחד כפוף התייר, אם ערכם אינו עולה על 5,000 יואן (דברים שאתה צריך להביא ביציאה). לכן, אנו ממליצים לך לשמור קבלות על סחורות שנרכשו ולא לזרוק אחרת אתה עלול להחמיץ את הדברים שרכשת. אזרחים נכנסים ויוצאים מנמלי תעופה בסין נדרשים לדווח על הערכים הקיימים שלהם וסחורות אחרות בהצהרה מיוחדת. הכללים לא חלות על ילדים מתחת לגיל 16 בליווי מבוגרים, ואנשים אינם כפופים לפיקוח המכס. יבוא של כלי נשק, פורנוגרפיה, חומרי נפץ, סמים ורעלים. ייצוא של מסמכים היסטוריים, בעלי ערך חפצים ויצירות אמנות, וכן ציורים ורישומים ללא קבלה לחנות המאשרת את חוקיות הרכישה, או רשות הייצוא מסין של החלוקה המינהלית של משרד נכסי תרבות התרבות של סין.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.